ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MESOESTETIC

ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΕΣΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ , ΚΟΣΜΕΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Heliocare

Τα προϊόντα Heliocare είναι αντηλιακά νέας γενιάς, αποτέλεσμα μακροχρόνιας επιστημονικής έρευνας της διεθνούς εταιρείας IFC – πρωτοπόρου στον τομέα της βιο-δερματολογίας, σε συνεργασία με το Harvard Medical School.

Τα Heliocare συνδυάζουν

  • μέγιστη δυνατή προστασία από τον ήλιο
  • ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία
  • εξαιρετικές καλλυντικές ιδιότητες και μοναδική διάφανη υφή

Η μοναδική, εξελιγμένη σύνθεση των Heliocare στηρίζεται:

  • Στο ενεργό φυτοβιολογικό σύμπλεγμα FERNBLOCK ® – αποκλειστικότητα Heliocare (US Patent 56141679 ως φωτοπροστατευτικός και αντιοξειδωτικός παράγοντας ).
  • Σε 6 διαφορετικά,εξελιγμένα αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA / UVB : Z-cote HP1, Eusolex T-2000, Nanox 200, Parsol MCX, Eusolex 6300, Eusolex OCR.

CASMARA

H CASMARA ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 45 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΑΣ

RIBESKIN

Η RIBESKIN ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ, ΕΣΤΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ. ΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΝΟ. ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Semilac

Τα χρώματα της Semilac ξεχωρίζουν στην αγορά χάρη στην έντονη απόδοση χρώματος, την υψηλή αντοχή τους και την μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που προσφέρουμε. Από τους ημιδιαφανείς τόνους στο γαλλικό εως στις παστέλ αποχρώσεις και φυσικά, τολμηρά έντονα χρώματα όπως τα κόκκινα, πράσινα, μπλε, μελιτζανί.

JANE IREDALE

H JANE IREDALE ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΓΝΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 1 CRUELTY- FREE 2 ΧΩΡΙΣ PARABENS 3 ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΑΡΩΜΑΤΑ 4 ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΑ

Dermalogica

Μόνο τα αυθεντικά προϊόντα dermalogica διαθέτουν την ταινία ασφαλείας που σας εξασφαλίζει το επιθυμητό αποτέλεσμα και μας δεσμεύει ότι το προϊόν που σας προμηθεύουμε έχει περάσει από αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους και είναι η γνήσια φόρμουλα dermalogica.

Essie Cosmetics

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, η Essie Cosmetics ιδρύθηκε το 1981 από την Essie Weingarten. Αποτελεί την απόλυτη επιλογή παγκοσμίως στα προϊόντα νυχιών, έχοντας αποσπάσει πλήθος βραβείων και editorials σε περιοδικά μόδας και ομορφιάς. Τα προϊόντα Essie ξεπερνούν τα 250 σε αριθμό, με απίστευτη πληθώρα χρωμάτων. Δεν περιέχουν DBP, φορμαλδεύδη και τολουένιο.

pHformula

Η pHformula είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική σειρά αναδόμησης του δέρματος, η οποία είναι αποτέλεσμα μιας καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ κοσμετολογίας και ιατρικών συνταγών. Όλες οι εξελίξεις σχετικά με την αναδόμηση του δέρματος βασίζονται στην πρόσφατη τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής και είναι σε αντίθεση με οτιδήποτε άλλο έχει εισαχθεί στη επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος.

Medik8

Tα Medik8 είναι πιστοποιημένα καλλυντικά προιόντα πού έχουν ως βάση το πιο αποτελεσματικό συστατικό τους στην Αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας είναι η βιταμίνη Α ( ρετινόλη).

D’alour

Βιολογικά καλλυντικά με την πιστοποίηση του ιταλικού φορέα ICEA.
Eκλεκτά βιολογικά καλλυντικά με λεπτή φίνα υφή και πλούσια στις συνθέσεις τους.

Juliette Armand

Πλήρης επαγγελματική σειρά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, με πολλαπλές δυνατότητες επιλογών για εξατομικευμένες θεραπείες αντιγήρανσης.

Scroll to Top